در بحث میگرن به مراتب در مورد بیماریهای کاموربید میگرن صحبت شده. مثلا گفته شده که صرع و میگرن دارای کاموربیدیتی یا Comorbidity هستند. تصور اولیه از کاموربید بودن یک بیماری این است که اگر صرع و میگرن کاموربید هستند پس تعداد زیادی از میگرنی ها بایستی به صرع هم مبتلا باشند ! اما این برداشت اشتباه است.
برای مثال میزان شیوع صرع در افراد جامعه در حدود نیم تا یک درصد است و میزان شیوع میگرن در افراد یک جامعه در حدود 12 درصد است. از نظر آماری احتمال وقوع همزمان این دو بیماری در یک فرد 0.1 درصد است.
اگر در مطالعه جامعه مشخص شود که افرادی که به صورت همزمان به صرع و میگرن مبتلا هستند بیشتر از یک دهم درصد از جامعه هستند، مشخص شده که ارتباط این دو بیماری فراتر از یک رویداد تصادفی بوده و به دلیل علمی به یکدیگر مرتبط هستند.
مقالات مختلف اعداد مختلفی را به عنوان شیوع صرع در بین مبتلایان به میگرن گزارش کرده اند اما این میزان به صورت میانگین در حدود 6 درصد است. اگر میگرن و صرع ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند، احتمال ابتلای یک فرد میگرنی به صرع بایستی به میزان یک فرد غیر میگرنی بوده و عدد ابتلا در حدود 1 درصد باشد پس در این شرایط مشخصا ارتباطی بین میگرن و صرع وجود داشته و این دو بیماری کاموربید عنوان میشوند.