دکتر رمضانی در مصاحبه با مجله خانواده سبز: شعار ما این است؛ میگرن درمان دارد و این شعار و گفته کاملا واقعی است که توسط این مجموعه به اثبات رسیده است.
دکتر رمضانی ، مدیر عامل و بنیان گزار شرکت میمدارو در مرور روند دست یابی به این موفقیت به این نکته اشاره داشت که در جریان این حرکت عظیم بخش تحقیق و توسعهی شرکت میم دارو و پژوهشگرانی از دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و گیلان و علوم پزشکی شهید بهشتی به ما یاری رساندند. من این دستاورد را لطف عظیم الهی میدانم که به همکاران گرانقدر در میم دارو و نیز پژوهشگران همراه، هوشمندی، توانایی پژوهش، صبوری و فداکاری بخشید تا به این موفقیت بزرگ دست یابیم فراموش نکنیم که سردردهای میگرنی یکی از مشکلات بزرگ ملی ولی خاموش کشور است. بر پایه ی ۱۵ پژوهش منتشرهی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در حدود 12 درصد از جمعیت ایران دچار سردردهای میگرنی اند. در چنین وضعیتی، می توان به اهمیت دست یابی به اولین داروی درمان میگرن در ایران و جهان پی برد.
میگرن سومین بیماری شایع و ششمین بیماری ناتوان کنندهی جهان است.
ایشان که بنیان گذار درمانگاه چند تخصصی درد آرامش تهران، اولین درمانگاه میگرن در خاورمیانه نیز هستند، در گفتگوی اختصاصی با مجله خانواده سبز، دربارهی بیماری میگرن گفت: میگرن سومین بیماری شایع و ششمین بیماری ناتوان کنندهی جهان است. یکی از علایم میگرن، سردرد معمولا ضرباندار و یک طرفه، متوسط تا شدید است که با فعالیت جسمانی تشدید می شود، اغلب با نورگریزی،صداگریزی، تهوع و بعضا با استفراغ همراه است و بین ۴ تا ۷۲ ساعت طول می کشد. وی در ادامه گفت روزانه در سراسر جهان ۲۰ میلیون حملهی میگرنی رخ می دهد. آمار مبتلایان به میگرن در زنان بالغ ۲ برابر مردان بالغ است. ۱۰ درصد از کودکان بین سنین ۵ تا ۱۵ سال از میگرن رنج می برند و۵۰ درصد زنان میگرنی بیش از یک حمله ی میگرنی در ماه دارند. علاوه بر ناتوان کنندگی، میگرن خطر ابتلا به سایر بیماریهای جسمی و روانی را بیشتر می کند. بیماری میگرن هزینه های مالی و روانی برای خانواده ها، مدیران و کشورها به بار می آورد.
ترکیبات داروی میگرن کات از ۲۰ نوع گیاه دارویی است که بعد از سالها تحقیق و توسعه و انجام مطالعات پیش بالینی و کارآزمایی بالینی، باتاییدیه سازمان غذا و داروی کشور در آذر ماه ۱۳۹۶ به تولید صنعتی رسید.
ترکیبات این دارو از 20 نوع گیاه دارویی است که بعد از سالها کار تحقیقاتی با تاییدیه سازمان غذا و دارو و انجام آزمایشات بالینی به مرحله تولید رسیده است. این محصول با تاییدیه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرمایه گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی وارد چرخه صنعتی شده است.
داروی میگرن کات با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و صندوق نوآوری و شکوفایی در مرحله پایانی تجاری سازی، وارد چرخه ی صنعتی شد. میگرن کات اسپری بینی است که هم خاصیت "تسکین سردرد و هم خاصیت درمان بیماری میگرن را دارد.
وی ضمن تاکید مجدد بر درمان میگرن با این داروی صددرصد ایرانی خاطر نشان کرد: میگرن کات دارویی است حاصل سالها مطالعه و پژوهش محققان ایرانی و بین المللی و متشکل از ترکیب گیاهان دارویی برگرفته از منابع طب سنتی ایران، که علاوه بر اثربخشی مثبت و درمان سردردهای میگرنی، به کاهش شدت سایر سردردها در زمان درد نیز کمک می کند. شکل داروی تولید شده که از نوع اسپری می باشد به بیماران گوارشی این کمک را خواهد کرد که روند دارو رسانی بدون عوارض گوارشی و با سرعت بالاتر از انواع داروهای خوراکی انجام شود. در مرحله ی کارآزمایی بالینی این دارو بر بیش از ۳۰۰ بیمار مورد مطالعه قرار گرفته است. ۸۱ درصد از بیماران میگرنی استفاده کنندهی اسپری میگرن کات تغییرات قابل توجهی در وضعیت سردردهای میگرنی خود تجربه کرده اند. آمارها نشان میدهد که هزینه ی سالانه ی هر بیمار میگرنی در حدود ۸۴۰ هزار تومان است . با توجه به ۹٫۵ میلیون بیمار میگرنی در ایران، هزینهی ملی میگرن برای کشور افزون بر ۸۰۰۰ میلیارد تومان در سال است که معادل ۱۰ میلیارد دلار میشود.
میگرن درمان دارد
دکتر رمضانی یاد آور شد: خودم از ۶ سالگی بیمار میگرنی بودم و ۳۰ سال از درد میگرن رنج کشیدم. خوشبختانه با استفاده از ترکیبات این دارو بیش از ۲۴ سال است که درمان شدم و در این سال ها حتی یک حمله میگرن نداشته ام. متاسفانه تصور عمومی این است که "میگرن درمان ندارد و بیماران باید یک عمر آن را تحمل کنند، باید با صراحت بگویم این تصور کاملا بر خلاف " یافته های حاصل از کارآزمایی بالینی ما است؛ با تأكید باید به بیماران میگرنی بگویم که دوران " میگرن درمان ندارد " به پایان رسید و زین پس " میگرن درمان دارد".